Diamant

Gezelligheid aan tafel

Hoe verleng je het het eetmoment aan tafel en breng je de gezelligheid van frietjes tot leven op de winkelvloer? Met die vragen gingen we de brainstorm in. Diverse (groot)ouders in onze omgeving spraken in het veldonderzoek vooraf over de ergernis van kinderen die direct na het eten alweer van tafel rennen richting computer, iPad of TV… Daarom hebben wij een gezellig familiespel gecreëerd voor tijdens het eten. Met vrolijke frites en snacks als pionnen speel je dit spel gewoon gezellig aan tafel. Zo leuk was spelen met eten nog nooit!

 

Activation Heroes

Het Diamant Friet & Snack spel is in samenwerking met en in opdracht van Activation Heroes ontwikkeld. Activation Heroes is een creatief bureau, gestart met als doel om de activatiemarkt op te schudden. Vanuit een flexibel netwerk en een harde kern aan activatie-regisseurs worden activaties zo efficiënt en impactvol mogelijk uitgevoerd. Zo zet Activation Heroes, middelenvrij en altijd onafhankelijk, maximaal in op de doelen van haar klanten.

Voor deze opdracht produceerden zij in totaal 15.000 spellen en 700 counter displays. Dit counterdisplay is ontwikkeld voor optimale winkelvloerpresentie. Tevens lag de productie van counterdisplays, assemblage, transport en logistiek naar diverse DC’s in hun werkveld. Samen verzorgden we zo maximale zichtbaarheid op de winkelvloer voor Diamant!

 

Diamant

Bij Diamant geloven we dat je iets moet vieren met lekker eten. Wij motiveren iedereen tot kwalitatief frituren en inspireren om samen het leven te vieren met lekker gefrituurd eten. Ieder product vraagt om een specifieke olie of vet voor een goed gefrituurd eindresultaat. Als frituur specialist selecteert Diamant de beste oliën en vetten voor de lekkerste gefrituurde producten. Want dat is pas écht lekker.