VKGE

Met zorg samen strijden

In opdracht van creative concept agency Vlerk&Liem is er meegeschreven aan de nieuwe website en positionering van de VKGE. Om een jongere doelgroep aan te spreken, zonder de huidige leden in de weg te zitten, is de tekst ‘sharper en sexier’ gemaakt. Het is ook een strijdbare tekst geworden, die draait om verbeteringen in de zorg (een accuraat thema), foodbeleving en je welkom voelen. Geheel passend bij de nieuwe slogan; met zorg samen strijden.

 

Vlerk&Liem

VLERK&LIEM is a concept agency driven to make jaws drop – in fundamental, human, simple and surprising ways. We conceive ideas that are trend-based, culture-defining and business-changing. Areas where we’re dropping jaws: Branding & Identity, Experiences (campaigns, brand activation), Trends (research & future insights). We are a full service agency, so we decide exactly what collateral you’ll need to tell your brand story. Such as photography, videography, digital design and copywriting. Whether you are Mercedes Benz (preferably the G63), Ikea or the local florist… it doesn’t matter what market you are in. And, if the challenge is tangible, no doubt we’re in!


VKGE

De Vereniging Keukenmanagement Gezondheidszorg (VKGE) is een kennisplatform dat zich sinds 1981 actief inzet voor de professionalisering van de voedingsverzorging binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Wij zijn er voor alle hospitality medewerkers in de zorg en iedereen die met eten en drinken te maken heeft. Veelal in functies die continu onder druk staan door marktwerking, nieuwe wetgeving, kwaliteitssystemen, automatisering en nieuwe voedingstechnologieën. Mensen die hun eigen ervaringen graag delen, omdat ze weten dat ze er een veelvoud voor terugkrijgen.