Student Housing Holland

Your first friend in town

Al vanaf de start is Bureau Basket betrokken geweest bij de totstandkoming van het merk Student Housing Holland. Een Nederlands merk dat internationale studenten huisvest in Tilburg. Een bijzondere niche, want met haar gunstige ligging, liberale karakter en hoog aangeschreven opleidingen is de zesde stad van Nederland een wereldwijde publiekstrekker. Maar hoe zorg je ervoor dat zij voor een typisch ‘Nederlands’ studentenbestaan kiezen, in een écht studentenhuis in plaats van een campus?
 
Ons doel was om potentiële nieuwe bewoners vanaf het eerste, en ieder daarop volgend, contactmoment zich welkom te laten voelen. Hiervoor is de slogan ‘your first friend in town’ bedacht. Een term die inmiddels tot een filosofie is verweven in het hele bedrijf. Hiermee maakt Student Housing Holland direct het onderscheid met concurrerende partijen op de markt van studentenhuisvestiging. Onderdeel van deze filosofie is een pick-up service bij het vliegveld, een eigen fiets, yoga lessen, een Welcome to Holland party en welkomstpakket op de kamer.
 
Bureau Basket is op dit moment niet alleen sparring partner van Student Housing Holland, maar ook verantwoordelijk voor de creatieve productie van een groot aantal (marketing)middelen en media, waaronder social media campagnes, copy, in-house POS, print en diverse animaties.

 

Over Student Housing Holland

Student Housing Holland ensures a comfortable stay in the Netherlands for international students. We are here to address any of your concerns and make sure that you immediately feel at home after arrival. The furnished rooms includes comfortable furniture and are of high quality. In addition, our service includes everything you need for a carefree and comfortable student life in the Netherlands!