BLOS Kinderopvang

De zoektocht naar zwangeren

Natuurlijk wil jij vanaf dag 1 de beste opvang voor jouw kindje. Daarom wil je ook ruim de tijd hebben voor de juiste keuze hierin. Je buurt verkennen, informatie aanvragen en een rondleiding plannen. Zo werk jij, met de baby nog in je buik, al aan de ontwikkeling van zijn of haar toekomst.
 
Maar hoe weet je nou wanneer iemand zwanger is? En in welke fase zij precies zit? Aan Bureau Basket de taak om met een gerichte locatie targeting campagne hierachter te komen en op unieke wijze de doelgroep van zwangere vrouwen te traceren, informeren en activeren. Hiervoor hebben we ons specifiek gericht op plekken rondom de verschillende vestigingen van BLOS Kinderopvang waarvan we met grote zekerheid kunnen vaststellen dat hier zwangere vrouwen komen.
 
Met een slimme combinatie van verschillende locatiedata hebben we zo een hypernauwkeurige doelgroep kunnen omsluiten die zich iedere maand ververst. Zo hebben we een continue campagneaanwas, waarop we een gemiddelde CTR-score behalen van boven de 2,5%!

 

BLOS Kinderopvang

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jouw kind vol vertrouwen kan groeien. Samen met jou werken we graag aan de opvoeding en begeleiding van jouw zoon of dochter in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.