Merken

Ieder merk heeft shoppers nodig. Zonder verkopen geen bestaansrecht en zonder leads geen business. Daarom traceren, informeren en activeren wij alle type shoppers voor alle type merken en producten. Zelfs als je merk of product nog niet eens bestaat. 

Campagnes

Sterke reclamecampagnes sneuvelen vaak nog voor ze de shopper hebben bereikt. Zonde toch? Want écht campagneresultaat vind je terug in een winkelmandje. Daarom helpen wij je reclamebureau aan een realistische doorvertaling naar de shopper. Zet ons maar samen aan tafel en we fixen het voor je. 


Samen voorkomen we dat de allersterkste ATL- en online campagnes verwateren op de winkelvloer. Want dat is kostbaar. Bureau Basket kent gelukkig de grillen van de shopper en de wetten van de retail. Daarmee vertalen wij iedere (online) bureaucampagne door naar een sterke en schaalbare activatiecampagne. Ronde concepten voor een panklare activatie. En met jou zoeken we de beste partners voor de uitvoering hiervan. Dat shopt wel zo snel.

Art

Soms moet er een display worden opgemaakt en een andere keer wil je een complete beurssetting op schaal in 3D. Dat vergt andere creatieve disciplines en designers. Geen probleem, juist daarin zijn wij flexibel. Want Bureau Basket werkt louter met creatieven die weten hoe een display of wobbler opgemaakt moet worden en daarbij ook nog eens rekening houden met zichtlijnen, prijscommunicatie en kleine lettertjes. 

 

We kunnen zelfs concepten die nog in de hoofden broeien doorvertalen naar een totaalplaatje. Of een actiesite bouwen om een winactie voor shoppers tot leven te laten komen. Oftewel: we kunnen overweg met een creatief brein, een tekenpotlood én een Macbook. Hierdoor levert Bureau Basket alle vormen van creatie, ook op het gebied van design.

Copy

Bureau Basket schrijft alle soorten teksten voor shoppers. Van slogans aan het schap tot complete spaarprogramma’s. Die shoppers vormen namrlijk een dynamische doelgroep; grillig en vaak gehaast, van jong tot oud. Aankoopbeslissingen worden in een fractie van een seconde gemaakt. Tijd voor lange marketingteksten is er dan niet. Met rake woorden kun je ze tijdens het shoppen nog wel verleiden tot aandacht en aankopen.

Ook voor het herschrijven van je postionering of website shop je scherpe copy bij Bureau Basket. Evenals voor iedere andere promotionele uiting als flyers en magazines.